Kirjat

Ulla Kauhanen_enkeleita_sinulle
Enkeleitä Sinulle (Minerva) 2007. Kaunis kirja sisältää ihania klassikkorunoja ja Ulla Kauhasen herkkiä ajatuksia enkeleistä. Kaikki maalaukset ovat taiteilijan itse tekemiä.

Ulla Kauhanen enkelin_siipien_havinaa
Enkelin siipien havinaa (Minerva) 2007. Kirjassa on Kauhasen keräämiä suomalaisten enkelikokemuksia kuvitettuna taiteilijan herkillä maalauksilla.

Ulla Kauhanen lapsen_oma_enkeli
Lapsen oma enkeli (Minerva) 2008. Riemastuttava ja värikäs lapsen oma enkelikirja sisältää Kauhasen runoja ja oman runsaan kuvituksen.

Ulla Kauhanen enkelivaloa_kansi
Enkelivaloa (Minerva) 2009. Ulla Kauhasen ihanat runot vuorottelevat kuulaitten akryylimaalausten kanssa.

Ulla Kauhanen enkelit_seuranasi
Enkelit seuranasi (Minerva) 2011. Upeat öljyvärimaalaukset ovat saaneet seurakseen klassikkorunoilijoiden enkeliaiheisia tekstejä. Kaunis taide/lahjakirja enkelien ystäville.

Ulla Kauhanen enkeliajatuksia
Enkeliajatuksia (Minerva) 2012. ”Me enkelit haluamme tulla nähdyksi ja kuulluksi. Pidä siis sielusi portit avoinna, niin pääsemme lähemmäksi sinua.”

Ulla Kauhanen auvoista oloa
Auvoista oloa (Aurinkokustannus) 2013. Ulla Kauhasen ja sanoittaja Sana Mustosen yhteistyönä syntyi hauska ja koskettava teos. Kauhasen inhimilliset lintuhahmot, pöllöt, pingviinit, varikset ja muut siivekkäät ovat ilmeikkyydessään hurmaavia!

Ulla Kauhanen Kissan kosketus
Kissan kosketus
 (Aurinkokustannus) 2014. Kissan kosketus on toinen kuvataiteilija Ulla Kauhasen ja sanoittaja Sana Mustosen yhteistyönä syntynyt teos. Sana Mustosen humoristiset, kepeästi loikkivat riimit sisältävät viisaat ytimen. Ulla Kauhasen mieleenpainuvat kissat vuoroin kääntävät päänsä katsojista ylhäisinä, vuoroin killittävät tätä suoraan silmiin hellittelyä anoen.

KIRJA ENKELI
”Sinun Enkelisi” (Aurinkokustannus)
”Oletko koskaan pohtinut, millainen sinun suojelusenkelisi on?”
Kirjoja voi ostaa suoraan kirjakaupoista ja kustantajan verkkokaupasta.

KIRJA NOKKA AUKI
”Nokka auki ja siivet levälleen” (Aurinkokustannus) HUOM! Uutuus!!
Hulvaton ja hauska pöllökirja kaikenikäisille! Tekstit palkittu sanoittaja Sana Mustonen.

Ulla Kauhanen on myös tehnyt kannet Karoliina Kauhasen romaaneihin ”Kadonneiden sielujen aukio” (2010), Harhoista punottu maailma” (2012) ja ”Viimeiset toiveet” (2014).